Generelt

LEPO A/S er grundlagt i 1933 og har derfor mere end 80 års erfaring med kødforædling ud fra gode håndværkstraditioner.

Produktudvikling i tæt samarbejde med kunderne sikrer at LEPO’s sortiment konstant er tilpasset tidens gastronomiske og ernæringsmæssige krav. Leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser er basis i vor samhandel med vore kunder. En særskilt afdeling i firmaet har i alle årene været produktion af FISKEFRIKADELLER, primært udviklet og solgt under vore kunders egne mærker, men også til institutionelle storkøkkener udviklet og leveret i samarbejde med køkkenernes foretrukne grossist. Det er firmaets politik ALDRIG at “gå udenom” vore grossistkunder med direkte salg til storkøkkener eller detailbutikker. Firmaet er ejet af samme danske familie som startede LEPO A/S i 1933 og ledes i dag af 3. og 4. generation. Produktion, logistik, salg og administration er på den samme adresse. Korte kommandoveje og en flad organisation sikrer hurtige og korrekte løsninger til glæde for vore medarbejdere og kunder.